Blog

Blog #5: Help, de realiteit komt niet overeen met mijn plannen

Te vaak worden ontwerpen gemaakt op basis van beslissingen of op basis van onjuiste informatie , voornamelijk als gevolg van fouten bij het verzamelen van gegevens. Dit heeft een eenvoudige oplossing, meting met 3D laserscanner zorgt voor nauwkeurige, betrouwbare en snelle gegevensverzameling. Het resultaat is de zogenaamde puntenwolk die direct in CAD of BI

Blog #4: Inzet 3D BIM modellen optimaliseert verkoopproces

De klant middels een interactieve en leuke manier, duidelijk inzicht geven in het nog te bouwen of bestaande gebouw. Twijfels wegnemen door antwoorden toe lichten met 3D visualisaties.

BIM is hierbij het gereedschap dat extra inzicht verschaft en veel tijd en kosten bespaart.

Het gebouwinformatie model BIM (mits goed opgezet) bevat namelijk alle informatie die nodig is om tijdens een presentatie met 1 druk op de knop inzicht te geven in o.a.

Blog #2: Verkorten bouwtijd en optimale afstemming met onderaannemers en toeleveranciers

Uw totale woning en gebouwvoorraad beschikbaar als virtueel 3D gebouw informatie model gekoppeld aan al uw huidige informatiesystemen. Platte en soms moeilijk te interpreteren vastgoedinformatie zoals teksten, cijfers en 2D tekeningen kunnen 3D gevisualiseerd worden. Hierdoor begrijpen niet alleen specialisten, maar ook overige medewerkers, huurders en belanghebbenden meteen wat er bedoeld wordt. De grip op uw vastgoed gaat omhoog en de kosten aanzienlijk omlaag.

BIM is hierbij een gereedschap dat extra inzicht verschaft en enorm veel tijd en kosten bespaart.

Blog #1: Wat is BIM?

Wat is BIM?

BIM is tegenwoordig overal, maar ... wat is BIM?  Niet alleen door de bouwsector, maar ook klanten zelf kunnen en willen BIM toepassen. Tegenwoordig zijn de termen nog steeds verwarrend, waarbij software wordt gecombineerd met methodologie en ontwerp.